fbpx

Az innovatív könyvelők új munkatársa

Teljesen automatizált és NAV biztos könyvelés egyéni könyvelők és könyvelőirodák részére.

Shield-check

NAV biztos

Jelenleg a rendszer béta üzemben működik. Regisztrációt csak korlátozottan tudunk elfogadni. Iratkozzon fel, és értesítünk ha a regisztrációja aktív.

  Miért legyen IBOOKR© az új munkatársa?

  Armchair
  mert Ön helyett gyűjtjük össze és dolgozzuk fel a könyvelési anyagokat
  Az integrációk révén automatikusan betöltjük a számlákat és a bankszámla adatokat a rendszerbe. Majd a mesterséges intelligencia segítségével párosítjuk a számlákat a bankszámla tételekkel és kategorizáljuk a költségszámlákat. Nem kell többé a vállalkozókat hívogatni az elkésett számlák miatt. Dőljön hátra és élvezze a teljesen automatikus könyvelést.
  Smile
  mert felokosítjuk a könyvelő irodáját
  Léptesse be irodáját a modern könyvelés világába. Az IBOOKR© segítségével egyedi webes felhasználói felületet adhat ügyfeleinek ahol a vállalkozók naprakészen tájékozódhatnak vállalkozásuk könyveléséről érthető és látványos grafikonokat kapnak a pénzügyi helyzetükről. Nyújtson jobb könyvelői szolgáltatást plusz erőfeszítések nélkül!
  Chart-line#1
  mert több ügyfele és több nyeresége lesz

  IBOOKR© segítségével kevesebb munkával több ügyfelet tud kezelni, skálázhatóvá válik az irodája. Az ügyfelei számára pedig jóval korszerűbb szolgáltatást nyújthat, mint konkurenciái. Válasszon bennünket és a vállalkozók Önt fogják választani!


  Integrációk

  Az alábbi szolgáltatóktól származó adatokat használjuk

  Nekik már működik

  Megkérdeztük és Ők válaszoltak a tapasztalataikról

  Mi az iBookr?

  Egy online könyvelési platform, amely mesterséges intelligencia segítségével a teljes könyvelési folyamatot NAV biztosan automatizálja. Felokosítja a könyvelőirodákat akik ezáltal körszerűbb és szerethetőbb szolgáltatást nyújthatnak ügyfeleiknek.

  Teljesen automata
  NAV biztos
  Adóbevallás készítés
  Naprakész

  „Válj pénzügyileg tudatosabb és gazdaságilag sikeresebb vállalkozóvá”

  Blog

  Történések és hírek a pénzügyek világából

  Kriptovaluta adózás 2023

  KRIPTOVALUTA ADÓZÁS MAGÁNSZEMÉLYEK ESETÉBEN 2021 JANUÁR 1-TŐL Bekerült az SZJA törvénybe a 67/C §. ”Kriptoeszközzel végrehajtott ügyletből származó jövedelem” pont.…

  Tovább

  Kiszámlázható az éves KATA bevétel augusztusban?

  Kiszámlázható előre Katás vállalkozóként 2022 augusztusban az év hátralévő időszakára vonatkozó bevétel? A válasz röviden: IGEN! Amire figyelni kell: Legkésőbb…

  Tovább

  Ügyfélszolgálatunk működése

  Az elmúlt években előfordult, hogy egy ügyfelünk nem volt elégedett a munkánkkal. Hibáztunk, elfelejtettük visszahívni, vagy valamit elrontottunk. Mondhatnánk, hogy…

  Tovább
  Arrow-up